brian christopherHet Concertgebouw trekt wekelijks volle zalen met liefhebbers die willen genieten van de mooiste uitvoeringen van klassieke composities zoals vertolkt door het Concertgebouworkest en vergelijkbare muziekgezelschappen en solisten.

Onsterfelijke meesterwerken van Mozart, Beethoven, Chopin en andere beroemde componisten. Allemaal covers die blijven boeien.

De eigentijdse meesterwerken van beroemde popartiesten als The Beatles, Kinks, Rolling Stones en David Bowie of meer recent werk van The Eagles, Billy Joël, Police, Elton John, Sting, Simon and Garfunkel, Robby Williams, Oasis of zelfs Guus Meeuwis worden met minstens zoveel passie, energie en vakmanschap vertolkt door de Engelse topentertainer Brian Cristopher, die elke zaal waar hij zijn opwachting maakt “plat” speelt.

Niemand die het nog heeft over ‘covers” wanneer deze gitaarvirtuoos zijn eigen arrangementen ten gehore brengt. “Mooier dan het origineel!” is dan ook een veelgehoorde kreet van zijn vele enthousiaste fans, waardoor zijn drie uur (!) durende voorstelling geen moment verveelt en werkelijk voorbij vliegt.

Omdat Brian nooit vanaf een vastgestelde “playlist” werkt is elke avond anders en verrassend. Hij speelt wat in hem opkomt of waarom gevraagd wordt. Een avondje Brian is dan ook een avondje topvermaak voor jong en oud.

Op vrijdag 26 mei speelt deze ‘levende jukebox’ in Het Hart in Eefde.
Het optreden begin om 21.30 u.
Entree € 5,-,
zaal open vanaf 20.30 u.

TER INFORMATIE:

Brian Cristopher is geboren en getogen Engelsman (Dover, Kent), maar woont tegenwoordig in Oostenrijk. Hij treedt in principe overal in Europa op en is maar een beperkt aantal dagen per jaar in Nederland.