Activiteiten

 

Wij verzorgen van bruiloft tot koffietafel, van receptie tot personeelsfeest, van jaren ’70 feest tot Indonesische dansavond, van antiekmarkt tot ruilbeurs, van schilderworkshop tot muziekuitvoering en van vergadering tot disco avond ……. laat u verrassen door het brede scala aan mogelijkheden.
Onze accommodatie biedt ruimte voor de meest uiteenlopende bijeenkomsten. De invulling daarvan kunt u zelf bepalen, desgewenst denken wij daarover graag met u mee. Om aan al uw wensen tegemoet te kunnen komen zetten wij de mogelijkheden graag persoonlijk voor u uiteen.
Het Hart is een ideale locatie voor uw zakelijke activiteiten zoals vergaderingen, conferenties, beurzen en recepties. Het Hart beschikt over diverse ruimtes, elk met een eigen gezicht. De ruimtes kennen geen vaste opstelling en indeling, ook voorzieningen voor uw audiovisuele presentatie worden naar wens op maat aangebracht.

Wij vertellen u graag met welke opstelling en met welke voorzieningen uw bijeenkomst het beste tot zijn recht komt. De centrale ligging en de ruime parkeervoorzieningen maken tot slot dat Het hart ook voor uw zakelijke activiteiten een goede keuze is. Voor een geheel vrijblijvende rondleiding of een offerte op maat kunt u contact met ons opnemen.
Wij nemen graag de tijd voor u, of het nu gaat om een bruiloftsfeest voor 250 gasten of een high tea voor 10 personen ter gelegenheid van uw verjaardag. Daag ons gerust eens uit voor een creatief en goedverzorgd vrijblijvend voorstel dat past bij uw wensen en budget.
   

Knapzakwandelroute